Aviva Ovulációs Torna

A babavárás hatékony támogatására

Természetesen
a fogantatásért

Tradicionális módszer a tudomány támogatásával

Miben segít az Aviva Ovulációs Torna?


Fokozd termékenységed az Aviva Ovulációs Tornával, amely kifejezetten azoknak a nőknek szól, akik szeretnék maximalizálni a termékenységüket, legyen szó természetes fogantatásról vagy az In Vitro beavatkozás előkészítéséről.

Az Ovulációs torna az Aviva Alaptanfolyam hatékony és alapos gyakorlataira épül, így mindössze néhány hónapos, rendszeres tornázás után elsajátítható. Az Alaptanfolyam különleges gyakorlatai kifejezetten az egészséges méh- és petefészkek-környezet kialakítását célozzák, miközben az általános fitnesz és vérkeringés is javul az intenzív gyakorlás által.

Az Ovulációs torna kiemelkedően hatékonyan serkenti a peteérést és támogatja az ovulációt, így erősítve a termékenységet. Legyen szó akár a természetes útról vagy az In Vitro eljárások előkészítéséről, az Aviva Ovulációs Torna hatékony támogatást nyújt neked.

Hol vehetek részt rajta?

Az Aviva Ovulációs Tornát Budapesten, az Indria Jógastúdióban (1067, Eötvös u. 26-b 1. emelet 1., 7-es kapucsengő, az Oktogontól egy perc sétára), valamint Szentendrén tanulhatod meg.

Mennyibe kerül?


Az ovulációs torna tanfolyam részvételi díja 24.000 forint, mely tartalmaz egy 60 perces gyakorlóórán való részvételi lehetőséget is.Gyakran Ismételt Kérdések -
Aviva Ovulációs Torna

Hova is kell mennem?

A tanfolyam kezdési időpontjához képest hány perccel előbb érjek a stúdióba?

Mit vigyek magammal?

Tudok a helyszínen bankkártyával is fizetni?

Szeretném támogatni a kisbabám érkezését, jelentkezem!