Jogi Nyilatkozat

A Viva La Aviva nem végez egészségügyi tevékenységet.
A Viva La Aviva által kezelt közösségi felületeken, illetve a Viva La Aviva nevében tartott tanfolyamokon és egyéb eseményeken az átadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, melyek az előadó ismereteit és tapasztalatait tükrözik. 

Egészségügyi állapot meghatározását vagy betegség kezelését ezek az információk nem szolgálják, azok értelmezése, egyéni gyakorlati alkalmazása kizárólag a résztvevő felelőssége. Nem minősülnek orvosi diagnózisnak, nem kezelés megállapításra szánták, ilyen célra – beleértve az öndiagnózist – nem használhatóak fel. Sem utasításokként, sem egyértelmű nyilatkozatokként, csakis tájékoztató, figyelemfelkeltő információként értelmezhetők ezek a tartalmak.
Az átadott információkat a résztvevő csak saját felelősségére használja. 

Soha ne hagyja figyelmen kívül a szakorvos által adott javaslatokat, ne halasszon el orvosi vizsgálatot vagy kezelést, és ne hagyjon abba folyamatban lévő orvosi kezelést sem olyan információ miatt, amit a Viva La Aviva közösségi felületein olvasott, vagy annak nevében szervezett eseményeken hallott.

Az Aviva módszer alkalmazása az alább esetekben nem javasolt:
- daganatos megbetegedések esetén
-rendellenes, erős vérzés esetén
- minden olyan esetben, amikor szakorvos nem javasolja a testmozgást – endometriózis esetén csak abban ez esetben javasolt a torna, ha szakorvos támogatja annak végzését, és a tornázó egészségügyi állapota folyamatosan figyelemmel van kísérve. 

Amennyiben sürgős orvosi ellátásra, kezelésre van szüksége, haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát vagy az Önhöz legközelebb eső, sürgősségi betegellátást biztosító egészségügyi intézményt.

A tartalmak, információk közzé tevője, megjelenítője, vagy szerzője semmilyen erkölcsi, vagy anyagi felelősséggel nem tartozik a használatból eredő bármilyen – közvetlen vagy közvetett – jellegű kárért.

A tartalmak, információk közzé tevője, megjelenítője, vagy szerzője kifejezetten kizár minden felelősséget, amely azzal kapcsolatban merül fel, hogy az ezekben az anyagokban foglalt bármely és mindennemű információ, vagy egyéb tartalom alapján valamely cselekvést megtesznek, vagy nem tesznek meg. Ezek az anyagok és információk kizárólag oktatási és tájékoztatási célokat szolgálnak, és semmi esetre sem értelmezhetők orvosi tanácsadásként. Az átadott információ nem hoz létre és nem is helyettesít szakképzett egészségügyi szakemberrel való kapcsolatot. 

Mindig kérje ki háziorvosa vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát az egészségügyi állapotra vagy az egészségére vonatkozó bármely kérdésével, valamint mielőtt különleges étrendbe, testmozgásba kezd, vagy táplálék-kiegészítő szedését kezdené meg.